ДУХОВНА РИЗНИЦА

Свети Лука Кримски Лекар и Чудотворец кој го допира и раздвижува секое срце

На малиот Илија му била дијагностицирана леукемија. Отец Сосипатрос, кој е вујко на малото момче, долги месеци бил покрај својот внук во болница во...