На многаја лета, Високопреосветени Владико!

1410

Од Свештенството, Преподобното монаштво и верниот народ во Австралиско-новозеландската Епархија, на многаја лета Високопреосветени Владико свети.

cestitka

Previous articleВелигден во Перт
Next articleПоставена новата електрична инсталација во црквата Свети Никола, Перт