На многаја лета, Високопреосветени Владико!

1442

Од Свештенството, Преподобното монаштво и верниот народ во Австралиско-новозеландската Епархија, на многаја лета Високопреосветени Владико свети.

cestitka

Previous articleGreat and Holy Pascha in Perth
Next articleNew electrical installations set up in the church "St Nicholas" in Perth