Поставена новата електрична инсталација во црквата Свети Никола, Перт

1389

На 28.05.2016 г. се намести електричната инсталацијата во храмот Свети Никола, во Перт, каде неуморно продолжува изградбата на храмот.

Исто така, во саботата беше одржан редовниот црковен час.

(Известува: о. Васко Трајчевски)

 

Previous articleНа многаја лета, Високопреосветени Владико!
Next articleЧеститка од МПЦЕАНЗ до Надлежниот Архиереј