Вести од Православниот свет

Се упокои во Господа многупочитуваниот руски старец, Кирил Павлов

Вчера вечерта, на 20 февруари, 2017 г., во Переделкино, на 98 години, после долго боледување се упокои во Господа долгогодишниот духовник на Свето-Троицко Сергиевата...