Од тековната изградба на новиот храм во манастирот „Свети Прохор Пчински“ во Донибрук

1209

Како еленот што се стреми кон водни извори, така се стреми кон Тебе душата моја (Пс. 41, 2)

Previous articleСредба со децата во МКЦ „Илинден“
Next articleПреподобен Наум Охридски Чудотворец - Манастирска слава во манастирот во Роклин, Викторија