Средба со децата во МКЦ „Илинден“

1305

Средба со децата во Македонскиот Културен Центар Илинден, на 29.05.2016 г., кои ќе бидат учесници на првата детска изложба, која ќе ја организира МПЦО Свети Никола Перт.

deca

Известува: отец Васко Трајчевски

Previous articleЧеститка од МПЦЕАНЗ до Надлежниот Архиереј
Next articleОд тековната изградба на новиот храм во манастирот „Свети Прохор Пчински“ во Донибрук