8-ми Ден, бр. 61

1152

Содржина:

Митрополит Петар – Велигденско послание
Благодатниот оган ги запали свеќите во Ерусалим
Диме Мераковски – Одлука со пресметан ризик или капитулација пред компаниските интереси

Веронаука

Church History
Старец Клеопа – За непознатите судови Божји и за Божјата промисла

Вести

Шеесет и првиот број од епархискиот тромесечник „8-ми Ден“, за периодот април-јуни 2016г., може да се преземе на следниот линк:

ПРЕЗЕМИ ГО 61. БРОЈ НА СПИСАНИЕТО

Previous article8-ми Ден, бр. 60
Next articleВоскресение Христово - Манастир Свети Прохор Пчински - Донибрук