Пандемијата на грипот и Светата Причест

7826

Митрополит Месогијски Николај

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Втора недела од Великиот пост)
Next articleЛитургија и 'live streaming': две нешта што не одат заедно