Пандемијата на грипот и Светата Причест

7911

Митрополит Месогијски Николај

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Втора недела од Великиот пост)
Next articleLiturgy and Live-streaming: Two things that don't go together