Мудриот гуштер - историја од животот на старец Пајсиј Светогорец

2319

Преземено од You Tube каналот: Црковен Одбор Цапари МПЦ-ОА

Previous articleПрославен празникот на преподобен Наум Охридски во неговиот манастир во Роклин
Next articleGod's Story: John the Baptist