Мудриот гуштер – историја од животот на старец Пајсиј Светогорец

2352

Преземено од You Tube каналот: Црковен Одбор Цапари МПЦ-ОА

Previous articleПрославен празникот на преподобен Наум Охридски во неговиот манастир во Роклин
Next articleGod's Story: John the Baptist