God's Story: The Good Samaritan

2221

Извор: Crossroads Kids’ Club

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк (Осма Недела по Педесетница)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај (Осма Недела по Педесетница)