Животот на душата

2564

Не заборавај ја молитвата – таа е животот на душата.

Свети Никон Оптински

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг
Next articleАрхиерејско намесничко собрание во Мелбурн