The life of the soul

2407

Do not forget prayer – it is the life of the soul

St Nikon of Optina

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг
Next articleАрхиерејско намесничко собрание во Мелбурн