Воскресна вечерна богослужба и Елеосветување во црквата Света Петка во Мил Парк, Мелбурн

1143

На 25 Март, 2017 г., во Саботата од Четвртата седмица на Великиот пост, во црквата Света Петка во Мил Парк, во сослужение на свештениците од Мелбурн, се отслужи Воскресна вечерна богослужба и се изврши Светата Тајна -Елеосветување за болната сестра Стојна.


Господи, во јароста своја не ме изобличувај и во гневот твој не ме казнувај.

Помилувај ме, Господи, зашто сум немоќен!

IMG_0729 IMG_0730 IMG_0732 IMG_0733 IMG_0734 IMG_0735 IMG_0736 IMG_0737

Previous articleОставете ги децата да приоѓаат кај Мене - Божествена Литургија во црквата Свети Никола во Перт
Next articleЧетврта недела на Великиот пост во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул, Сиднеј