Воскресение Христово во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук

928

Дојдете земете светлост од Незалезната Светлина и прославете Го Христа, Воскреснатиот од мртвите.

Христос Воскресна! Навистина Воскресна!

IMG_01 IMG_02 (2) IMG_02 (3) IMG_02 IMG_03 IMG_04 IMG_05 (2) IMG_05 IMG_07 IMG_08 IMG_09 IMG_11 IMG_12 IMG_13 (2) IMG_13 IMG_14 IMG_15 IMG_16 IMG_17 IMG_18 IMG_19 IMG_20 IMG_24 IMG_25 IMG_26 IMG_27 IMG_29 IMG_30 IMG_31 IMG_32 IMG_33 IMG_34 IMG_35 IMG_36 IMG_37 IMG_38 IMG_39 IMG_40 IMG_41 IMG_44 IMG_46 IMG_48 IMG_49 IMG_50 IMG_51 (2) IMG_52 IMG_53 IMG_56 (2) IMG_56 IMG_57 IMG_58 (2) IMG_58 (3) IMG_58 IMG_59 IMG_62 IMG_63 (2) IMG_63 IMG_64 (2) IMG_65 IMG_66 IMG_67 IMG_68 IMG_79 IMG_70  IMG_69 IMG_72 (2) IMG_72 IMG_75 IMG_76 IMG_77 IMG_79 (3) IMG_78 (2) IMG_80 (2) IMG_78 IMG_79 (2) IMG_80 IMG_81 IMG_87

Previous articleВоскресение Христово во црквата Свети Никола во Престон
Next articleВоскресение Христово во црквата Свети Никола во Перт