The Good Samaritan

1267
Previous articleСобор на Светите Апостоли (Павловден) во црквата Свети Илија во Футскрај, Мелбурн
Next articleЗавршена покривка и поставени мермерни транзени на новиот храм во Манастирот Донибрук