Пад во Бога

1341

Човекот никогаш не треба да паѓа во очајание. Тој може да падне единствено во Бога, а Бог никогаш не очајува.

Павле Евдокимов

 

Previous articleЕден дар и еден плод
Next articleВтора Недела по Педесетница - Света Божествена Литургија во Манастирот Донибрук