8-ми Ден бр.74

8 Ден бр 74, Крстовден 2019

Православен џепен календар за 2020 година

Со благослов и одобрение на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, излезе од печат Православниот џепен календар за 2020 година. Календарот ги содржи сите информации за календарската година и контактите на парохиските цркви и парохискит...

8-ми Ден бр.73

8 Ден бр 73, Петровден 2019

8 Ден бр.72

...

8 Ден бр.71

...