Издаваштво

Осми ден бр. 81

Православен молитвеник на англиски јазик

Во издание на Австралиско-новозеландската епархија, излезе од печат Православeн молитвеник на англиски јазик.
Изданието е достапно за верниците и може да се најде во сите цркви и манастири на Епархијата.
...

Осми ден бр. 80

  8 Ден бр 80, Велигден 2021

8-ми Ден бр. 79

 8 Ден бр 79, Божик 2021

Православен џепен календар за 2021 година

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, излезе од печат Православниот џепен календар за 2021 година. Календарот ги содржи сите информации за календарската...

8-ми Ден бр.78

8 Ден бр 78, Успение 2020