Акатист на Пресвета Богородица во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул

1965

На 17 Март, во петокот од Третата седмица од Великиот пост, во црквата „Света Богородица Пречиста“ во Ливерпул, Сиднеј,  се отслужи Мало повечерие со Акатист на Пресвета Богородица и чин на благословување и осветување на петолебие.

IMG_01 IMG_02 IMG_03 IMG_04 IMG_05 IMG_06 IMG_07

Previous articleКаде што има мир на помислите таму почива Господ Бог
Next articleКрстопоклона недела во манастирот Донибрук