8-ми Ден, бр. 59

1185

Содржина

Јеротеј Влахос – Преображение Господово
Church History
Игумен Гаврил – Обожението како цел на нашиот живот
Игумен Гаврил – Старци: Пајсиј Киево-печерски јуродив
Вести

Педесет и деветтиот број од епархискиот тромесечник „8-ми Ден“, за периодот октомври-декември 2015г., може да се преземе на следниот линк:

Преземи

Previous article8-ми Ден, бр. 58
Next articleГостување на Митрополитот Петар во Топ Тема/Телма (Видео)