5 - ти број на Пастир - парохиски весник на МПЦО Свети Никола - Престон

1542

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство митрополитот Преспанско-пелагониски и администратор Австралиски и Новозеландски г. Петар, излезе новиот 5 број на Пастир – парохиски весник на Македонската Православна Црковна Општина „Свети Никола“ во Престон.

Во бројот е објавен и распоредот на богослужби во црквата Свети Никола – Престон за тековниот месец.

Преземи го новиот 5 број на Пастир

Previous articleСлужбен дел на Австралиско-новозеландската епархија (01.08.2017 – 22.08.2017)
Next article12 - та Недела по Педесетница - Божествена Литургија во манастирот Донибрук