5 – ти број на Пастир – парохиски весник на МПЦО Свети Никола – Престон

1295

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство митрополитот Преспанско-пелагониски и администратор Австралиски и Новозеландски г. Петар, излезе новиот 5 број на Пастир – парохиски весник на Македонската Православна Црковна Општина „Свети Никола“ во Престон.

Во бројот е објавен и распоредот на богослужби во црквата Свети Никола – Престон за тековниот месец.

Преземи го новиот 5 број на Пастир

Previous articleСлужбен дел на Австралиско-новозеландската епархија (01.08.2017 – 22.08.2017)
Next article12 – та Недела по Педесетница – Божествена Литургија во манастирот Донибрук