Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт

7423

На 3 јули 2020 година, кога се празнува споменот на Преподобниот Наум Охриски, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк
Next articleЉубовта е најмелодичната нота на животот