Од богослужбите на Страдалната седмица и Воскресението Христово - Велигден во манастирот Донибрук

898

Христос Воскресна!

Навистина Воскресна!

Previous articleВелигденско послание на Митрополитот г. Петар
Next articleСветол Петок и Празникот Пресвета Богородица - Живоносен Извор во манастирот Донибрук