Од богослужбите на Страдалната седмица и Воскресението Христово – Велигден во манастирот Донибрук

889

Христос Воскресна!

Навистина Воскресна!

Previous articleВелигденско послание на Митрополитот г. Петар
Next articleСветол Петок и Празникот Пресвета Богородица – Живоносен Извор во манастирот Донибрук