Сјаење на Духот

2819

Ако имаш трпение во потешкотиите, знај дека Светиот Дух е со тебе; ако, пак, истотака, имаш сила да бидеш благодарен во неволјите, знај дека Светиот Дух сјае преку тебе.

Свештеномаченик Арсениј (Бока)

Previous articleАрхиерејска вечерна богослужба и Света Литургија во црквата Свети Димитриј во Спрингвајл
Next articleДобротворна донаторска вечер за доизградба на Православниот културниот центар во Сиденхам