Стекнување и губење

1641

Човекот кој е исполнет со благодат, во животот стекнува така, како да нема потреба од стекнатото; а губи онака, како да го дава непотребнoто.

Свети Филарет Московски

Previous article8 ДЕН - 66-ти број
Next article20-та Недела по Педесетница - Литургија во црквата Пресвета Богородица во Ливерпул