Свети Четириесет Маченици (Младенци) - Литургија на Претходно осветени дарови во црквата во Ливерпул

1446

На 22 Март, 2018 година, на празникот на светите Четириесет Севастиски Маченици и светите Четириесет Битолски Преподобни Маченици, во црквата Света Богородица во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше вечерна богослужба со Литургија на Претходно-осветенте Дарови.

 

Previous articleНајважно е каде е насочена волјата на човекот
Next articleАкатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Перт