Свети Четириесет Маченици (Младенци) – Литургија на Претходно осветени дарови во црквата во Ливерпул

1503

На 22 Март, 2018 година, на празникот на светите Четириесет Севастиски Маченици и светите Четириесет Битолски Преподобни Маченици, во црквата Света Богородица во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше вечерна богослужба со Литургија на Претходно-осветенте Дарови.

 

Previous articleThe most important thing is where the will of man is directed
Next articleАкатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Перт