Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт

1340

На 14 февруари 2018 година, кога се празнува споменот на светиот маченик Трифун и преподобната Перпетуа, во црквата Свети Никола во Перт се богослужеше Света Литургија.

Previous articleДуховниот човек ја сака...
Next articleСвета Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (Сретение Господово)