Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт

1227

На 14 февруари 2018 година, кога се празнува споменот на светиот маченик Трифун и преподобната Перпетуа, во црквата Свети Никола во Перт се богослужеше Света Литургија.

Previous articleThe spiritual man wants...
Next articleСвета Литургија во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул (Сретение Господово)