Света Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул

1057

На 11 декември, 2018 година, кога се празнува споменот на светите Четиринаесет Тивериополски маченици и светиот маченик Христо, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleGrand Annual Picnic at the Macedonian Orthodox Monastery St Prohor Pchinski - Donnybrook
Next articleРеши се да го правиш само она што му е угодно на Бога