Мало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во Соборната црква во Сиденхам

1437

На 2 Март, 2018 година, во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам, Мелбурн, се отслужи Мало Повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица.

Previous articleБог го бара она што е според силата на човекот
Next articleМало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Перт