Мало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во Соборната црква во Сиденхам

1432

На 2 Март, 2018 година, во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам, Мелбурн, се отслужи Мало Повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица.

Previous articleGod only requires of what is according to the strength of man
Next articleМало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Перт