Мало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул

1977

На 2 Март, 2018 година, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се отслужи Мало Повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица.

Previous articleМало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг
Next articleБог го бара она што е според силата на човекот