Мало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул

2042

На 2 Март, 2018 година, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се отслужи Мало Повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица.

Previous articleМало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг
Next articleGod only requires of what is according to the strength of man