Духовниот човек ја сака...

1734

Духовниот човек ја сака анонимноста, невидливоста, ненаметливоста…

старец Мојсеј Кутлумушки

Previous articleСветоста на родителите е најдоброто воспитување во Господа
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт