Две способности

2121

Господ ни дал две способности. Да помниме и да забораваме. Да го заборавиме злото. Да го помниме доброто.

Света кнегиња Февронија Муромска

Previous articleНедела на Св. Григориј Палама - Света Литургија во црквата Св. Никола во Перт
Next articleНедела на Св. Григориј Палама - Света Литургија во црквата Св. Богородица - Пречиста во Ливерпул