Две способности

1918

Господ ни дал две способности. Да помниме и да забораваме. Да го заборавиме злото. Да го помниме доброто.

Света кнегиња Февронија Муромска

Previous articleНедела на Св. Григориј Палама – Света Литургија во црквата Св. Никола во Перт
Next articleНедела на Св. Григориј Палама – Света Литургија во црквата Св. Богородица – Пречиста во Ливерпул