Гостување на Митрополитот Петар во „Око“ на ТВ Нова (Видео)

1650

На 26.02.2017, митрополитот Преспанско-пелагониски и Администратор Австралиски и Новозеландски Г. Петар на покана на Г-дин Горан Петревски, гостуваше во емисијата „Око“ на Телевизијата Нова и зборуваше на повеќе теми

Во прилог е видео снимката од емисијата.

https://www.youtube.com/watch?v=75ZJCRRKe34

Previous articleСлужбен дел на Австралиско-новозеландската Епархија (27.01.2017 – 23.02.2017)
Next articleАкатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскрај