Ајде да зборуваме за простувањето

1729

https://www.youtube.com/watch?v=ED3f0e4QBXM&t=58s

Previous articleСвета Божествена Литургија во манастирот Донибрук
Next articleАрхиерејска Вечерна богослужба по повод храмовиот празник во црквата Свети Илија во Футскрај, Мелбурн