Home Издаваштво Eпархиски православен џепен календар

Eпархиски православен џепен календар

Православен џепен календар за 2020 година

Со благослов и одобрение на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, излезе од печат Православниот џепен календар за 2020 година. Календарот ги содржи сите информации за календарската година и контактите на парохиските цркви и парохискит...

Православен џепен календар за 2023 година

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, излезе од печат Православниот џепен календар за 2023 година. Календарот ги содржи сите информации за календарската...

Православен џепен календар за 2022 година

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, излезе од печат Православниот џепен календар за 2022 година. Календарот ги содржи сите информации за календарската...

Православен џепен календар за 2021 година

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, излезе од печат Православниот џепен календар за 2021 година. Календарот ги содржи сите информации за календарската...