Пастир - Парохиски весник

6 - ти број на Пастир - Парохиски весник на МПЦО Свети Никола -...

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство митрополитот Преспанско-пелагониски и администратор Австралиски и Новозеландски г. Петар, излезе 5 - от број на Пастир – парохиски весник...

5 - ти број на Пастир - парохиски весник на МПЦО Свети Никола -...

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство митрополитот Преспанско-пелагониски и администратор Австралиски и Новозеландски г. Петар, излезе новиот 5 број на Пастир – парохиски весник на...

4 - ти број на Пастир - парохиски весник на МПЦО Свети Никола -...

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство митрополитот Преспанско-пелагониски и администратор Австралиски и Новозеландски г. Петар, излезе новиот 4 број на Пастир – парохиски весник на...

Нов број на „Пастир“ - парохиски весник на МПЦО Свети Никола во Престон

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство митрополитот Преспанско-пелагониски и администратор Австралиски и Новозеландски г. Петар, излезе новиот број на „Пастир“ – парохиски весник на Македонската...

Нов број на „Пастир“ - парохиски весник на МПЦО Свети Никола - Престон

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство митрополитот Преспанско-пелагониски и администратор Австралиски и Новозеландски г. Петар, излезе новиот број на „Пастир“ – парохиски весник на Македонската...

„Пастир“ - парохиски весник на МПЦО Свети Никола во Престон, Мелбурн

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство митрополитот Преспанско-пелагониски и администратор Австралиски и Новозеландски г. Петар, излезе првиот број на „Пастир“ - парохиски весник на Македонската...