Дела на Црквата

Осми Ден бр. 88, 89 и 90

Осми Ден број 88, 89 и 90 - Петковден 2023

Осми ден бр. 87

8 Ден бр 87, Божик 2023

Православен џепен календар за 2023 година

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, излезе од печат Православниот џепен календар за 2023 година. Календарот ги содржи сите информации за календарската...

Осми ден бр. 84

8 Ден бр 84, Велигден 2022

Осми ден бр. 83

Православен молитвеник на македонски јазик

Во издание на Австралиско-новозеландската епархија, излезе од печат Православeн џепен молитвеник на македонски јазик. Изданието е достапно за верниците и може да се најде во...

Православен џепен календар за 2022 година

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, излезе од печат Православниот џепен календар за 2022 година. Календарот ги содржи сите информации за календарската...