Home ДУХОВНА РИЗНИЦА Гласот на Отците

Гласот на Отците

Нема смисла да велиме дека сме Xристијани. Треба да докажеме дека сме Xристијани!

Дел од видео интервју на Старецот Никон од Света Гора кој зборува за најмоќното сведочење на еден христијанин за верата - неговиот живот. Старец Никон:...