Намесништва

Архиерејско Намесништво за Викторија, Јужна и Западна Австралија и Нов Зеланд

83 – 85 Victoria Street, West Seddon, VIC 3011; P. O. Box 176, West Seddon, VIC 3011 тел. (03) 9689 4005; Факс (03) 9687 5315

Архиерејски намесник: Протоереј Јовица Симоновски

mob. 0412 049 194; e-mail: veryrev.j.simonovski@gmail.com

Архиерејско Намесништво за Нов Јужен Велс и Квинзланд

37-39 Atkinson Street, Liverpool, NSW 2170; Tel/Fax (02) 9601 8444

Архиерејски намесник: Протоереј Рубин Бојчески

mob. 0415 131 969; e-mail bojceski@yahoo.com.au