Четврта Недела од Великиот Пост и Благовештение во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг

1115

На 7 април, 2019 година, во Четвртата Недела од Великиот пост (на преподобниот Јован Лествичник), кога се празнува празникот Благовештение, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleЧетврта Недела од Великиот Пост и Благовештение во црквата Свети Никола во Престон
Next articleЧетврта Недела од Великиот Пост и Благовештение во манастирот Донибрук